Hoe

Mensen die naar mij komen, willen vooral van iets af. Ze willen minder eenzaamheid, onzekerheid, zinloosheid…  Ze willen af van hun super-strenge innerlijke criticus. Ze willen minder stress ervaren, minder perfectionistisch zijn…

Anderzijds het blijkt vaak moeilijk om te benoemen wat ze wél voor zichzelf willen, waar ze naar verlangen, of wat hen echt gelukkig zou maken. Dat is ook niet simpel, als je jarenlang getraind bent om je gevoel en je verlangen weg te duwen. 

Wanneer we hiernaar op zoek gaan, beginnen we bij het begin.

Het traject "Onzichtbare Littekens"  is opgebouwd uit 8 persoonlijke sessies van 1,5 uur én na elke sessie een pakket waarmee je zelf aan de slag kan gaan om tot diepere inzichten en verwerking te komen (d.m.v. teksten, oefeningen, reflecties, boeken en filmpjes).

  • In de eerste drie modules gaan we aan de slag met het verwerven van inzicht in wat je vroeger hebt meegemaakt of wat je niet gekregen hebt, waarom dit is gebeurd en welke impact dit heeft gehad - en nog steeds heeft - op je leven. We gaan identificeren welke overlevingsstrategieën zich hebben vastgezet in patronen die jou veel hebben opgeleverd, maar die vandaag niet meer zo goed werken.
  • In de volgende drie modules werken we aan herstel. We ontmaskeren de innerlijke criticus in jou. We leren hoe je aan jezelf kan geven wat je echt nodig hebt en hoe je kan toelaten dat er voor jou gezorgd wordt. Stap voor stap begin je bepaalde patronen te doorbreken. De relatie met je ouders, met je partner of met je werk worden onder de loupe genomen. 
  • De laatste module gaat over het integreren in je leven van alles wat je tijdens dit groeitraject geleerd hebt en het identificeren van wat er eventueel nog in de weg staat om volop van je leven te genieten en innerlijke rust en voldoening te vinden.

Als je vragen hebt of nieuwsgierig bent,  vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen met mij te achterhalen of dit traject bij je past en of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden. 

Sessies vinden plaats in mijn praktijk in Wemmel of online.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x